Matematik
Hvad skal jeg bruge det til :S ??
20. juni 2006 af
NV (Slettet)
Har løst en andengradsligning og kaldt den ene løsning x1 og den anden x2.
x1 =3
x2 =2
s=x1+x2
s=3+2=5
hvis man udregner s=x1+x2 (med bogstaver) viser det sig at det giver -b/a. Og sætter man b og a værdierne ind giver det også 5, ligesom s.
mit problem er bare at jeg ikke ved hvad jeg skal bruge dette til :S ???
Er der nogen der kan hjælpe ??
Er det til at tjekke at man har regnet rigtigt eller hvordan ?
x1 =3
x2 =2
s=x1+x2
s=3+2=5
hvis man udregner s=x1+x2 (med bogstaver) viser det sig at det giver -b/a. Og sætter man b og a værdierne ind giver det også 5, ligesom s.
mit problem er bare at jeg ikke ved hvad jeg skal bruge dette til :S ???
Er der nogen der kan hjælpe ??
Er det til at tjekke at man har regnet rigtigt eller hvordan ?
Svar #2
20. juni 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Som sagt i #1, så ved vi jo ikke hvad formålet er med opgaven, men hvis der ikke står noget konkret, så kan du i hvert tilfælde bruge det som tjek for om dit resultat er korrekt (hvis du ikke gider at indsætte de fundne værdier i ligningen).
Som sagt i #1, så ved vi jo ikke hvad formålet er med opgaven, men hvis der ikke står noget konkret, så kan du i hvert tilfælde bruge det som tjek for om dit resultat er korrekt (hvis du ikke gider at indsætte de fundne værdier i ligningen).
Svar #3
20. juni 2006 af NV (Slettet)
Jamen opgaven gik ud på at løse s=x1+x2, som så giver -b/c.
Og så skulle jeg løse nogle andengradsligninger og se om min formel passer. Og det gør den. Men ved bare ikke hvad jeg skal bruge det til ?
Og så skulle jeg løse nogle andengradsligninger og se om min formel passer. Og det gør den. Men ved bare ikke hvad jeg skal bruge det til ?
Skriv et svar til: Hvad skal jeg bruge det til :S ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
