Matematik
løsning af ligninger
10. november 2002 af
SP anonym (Slettet)
Løsning af to ligninger med 2 ubekendte.
(9-x^2)/x = 1/K
(4-x^2)/x = 1(x-K)
Hvordan løses dette ligningssæt ?.
Med venlig hilsen
Bo
(9-x^2)/x = 1/K
(4-x^2)/x = 1(x-K)
Hvordan løses dette ligningssæt ?.
Med venlig hilsen
Bo
Skriv et svar til: løsning af ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
