Matematik
Areal af en cirkel?!
06. juli 2006 af
sam* (Slettet)
Hej
Seriøs jeg er på spanden.. hvordan finder man arealet af en cirkel????? Nogle der vil forklare?? Det er b niveau..
- Sam
Seriøs jeg er på spanden.. hvordan finder man arealet af en cirkel????? Nogle der vil forklare?? Det er b niveau..
- Sam
Svar #2
06. juli 2006 af sam* (Slettet)
Vi har ingen formelsamling i øjeblikket.. men var det muligt at du kunne lave en eks. med tal? Ville sætte pris på det.. :)
- Sam
- Sam
Svar #3
06. juli 2006 af Waterhouse (Slettet)
Lad os tage enhedscirklen, der som bekendt har en radius på 1.
Arealet er så pi*1^2=pi.
Arealet er så pi*1^2=pi.
Svar #4
06. juli 2006 af iB (Slettet)
http://www.formel.dk/ til næste gang så...
A=Pi*r^2 "udtales" som: [Areal af en cirkel er lig med Pi (3,14) gange radius ophøjet i anden]
Prøv selv at bruge dette til at lave et eksempel, og skriv det her. Hvis du er usikker eller ikke kan finde ud af det, så skriv her konkret hvad du er i tvivl om.
A=Pi*r^2 "udtales" som: [Areal af en cirkel er lig med Pi (3,14) gange radius ophøjet i anden]
Prøv selv at bruge dette til at lave et eksempel, og skriv det her. Hvis du er usikker eller ikke kan finde ud af det, så skriv her konkret hvad du er i tvivl om.
Skriv et svar til: Areal af en cirkel?!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
