Matematik
hjælp til isolering af r
31. august 2006 af
ijg (Slettet)
Jeg har fået tre opg for, hvor jeg bliver bedt om at isolere r, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det ! Nogen der kan hjælpe mig ?
Opgaverne lyder sådanne:
a) O = 2(pi)r
b) A = (pi)^2
c) V = 4/3(pi)r^3
Tak!
Opgaverne lyder sådanne:
a) O = 2(pi)r
b) A = (pi)^2
c) V = 4/3(pi)r^3
Tak!
Svar #1
31. august 2006 af dnadan (Slettet)
Prøv at komme med dit eget bud først.
Og forresten ta' lige et kig på b, der mangler vist lige et r:)
Og forresten ta' lige et kig på b, der mangler vist lige et r:)
Skriv et svar til: hjælp til isolering af r
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
