Matematik
Integralet Eksakt resultat S2-x^2
05. september 2006 af
Merit-HB (Slettet)
For integralet
1
S 2-x^2 skal jeg regne den eksakte værdi ud
-1
Indtil videre har jeg fået stykket til dette
1
= [ 2x-1/3x^3]
-1
= 2-1/3*1^3 - (-2-1/3*-1^3)
Hvad er den eksakte værdi for dette stykke ? jeg er lidt i tvivl om dette eksakt værdi
Udover det vil jeg også gerne vide om jeg overhovedet har regnet rigtigt, tak på forhånd
1
S 2-x^2 skal jeg regne den eksakte værdi ud
-1
Indtil videre har jeg fået stykket til dette
1
= [ 2x-1/3x^3]
-1
= 2-1/3*1^3 - (-2-1/3*-1^3)
Hvad er den eksakte værdi for dette stykke ? jeg er lidt i tvivl om dette eksakt værdi
Udover det vil jeg også gerne vide om jeg overhovedet har regnet rigtigt, tak på forhånd
Svar #2
05. september 2006 af sigmund (Slettet)
Det er korrekt lavet. Den eksakte værdi er:
2-1/3-(-2+1/3) = 6/3-1/3+6/3-1/3 = (6-1+6-1)/3 = 10/3.
2-1/3-(-2+1/3) = 6/3-1/3+6/3-1/3 = (6-1+6-1)/3 = 10/3.
Skriv et svar til: Integralet Eksakt resultat S2-x^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
