Matematik
Asymptoters tilhørende funktioner
06. september 2006 af
Alexander88 (Slettet)
Hej! Nogen herinde der kan give mig lidt hjælp til følgende opgave?
Lav/find funktioner der har følgende asymptoter:
a) y=0 (vandret), x=2 og x=-3 (lodrette).
b) y=2x-1 (skrå) og x=-2 (lodret).
c) y=2x-1 (skrå) og x=-2 og x=3 (lodrette), samt hul i grafen for x=2.
Mvh. Alexander
Lav/find funktioner der har følgende asymptoter:
a) y=0 (vandret), x=2 og x=-3 (lodrette).
b) y=2x-1 (skrå) og x=-2 (lodret).
c) y=2x-1 (skrå) og x=-2 og x=3 (lodrette), samt hul i grafen for x=2.
Mvh. Alexander
Skriv et svar til: Asymptoters tilhørende funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
