Matematik

Graf! (bare ret)

06. september 2006 af Alkymisten (Slettet)
Hej alle sammen! Sidder her og grubler over noget mat, endnu engang :D men, jeg er dog gået i stå! Min lærer mener at grafen skal være en ret linie mens jeg mener noget andet! Kan i ikke afgøre hvem der har ret??

Her er opgaven (er ikke særlig god til at forklarer så hvis der er noget i ikke forstår så skriv):

V=vandforbruget i m3 pr. time
d= dysens diameter i millimeter


Når vandtrykket er 6,25 atm, kan ligningen omformes til:

V=0,075*d i anden

Tegn i koordinatsystemet på svararket det grafiske billede af ligningen. d kan antage værdier fra og med 16 til og med 26mm

Her er mit bud, er det ikke korekt? (linien er måske FOR lig, det er meningen at den skal være lidt mere skæv i det):

http://peecee.dk/?id=761




Svar #1
06. september 2006 af Alkymisten (Slettet)

Navnet på indlægget lyder måske lyd egoistik, det jeg ked af!

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2006 af Dunnar (Slettet)

forskriften for en ret linje er y=ax+b din forskrift er af typen y=ax(i anden)
altså er det ikke en ret linje

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2006 af allan_sim

#0.
Det skal i hvert fald ikke være en ret linje. Der er tale om et andengradspolynomium, og derfor bliver grafen en del af en parabel.

Svar #4
06. september 2006 af Alkymisten (Slettet)

I skal have mange tak for jeres hjælp og ikke mindst tid! Tusind tak!

Skriv et svar til: Graf! (bare ret)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.