Matematik

Implicit differention igen

09. september 2006 af the87boy (Slettet)
Hvad vil den implicitte differention af x*(y^2)=4
blive?

Svar #1
09. september 2006 af the87boy (Slettet)

Ingen hjælp?

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2006 af mathon

x*(y^2)=4 der differentieres med hensyn til x, som y er en funktion af:

1*y^2+x*2y*dy/dt=0

2xy*dy/dt=-y^2

dy/dt = -y/(2x)


Skriv et svar til: Implicit differention igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.