Matematik

Program der kan regne?

13. september 2006 af IIII (Slettet)
Hey

Ved I hvilke matematiske programmer kan regne ligninger etc..

Svar #1
13. september 2006 af IIII (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2006 af DrunkOnShadows (Slettet)

Tjae, hvis du har en TI-84 er det jo ingen problem at løse ligninger...

Svar #3
13. september 2006 af IIII (Slettet)

det har jeg så ikke nej :( Kunne jeg hente fra TI.com??

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2006 af eightx2 (Slettet)

http://www.math.psu.edu/MathLists/Software.html

Der er et par stykker. Derive skulle vist kunne det meste.

Svar #5
13. september 2006 af IIII (Slettet)

mange tak kunne jeg hente Dervie lovligt med Trial?

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2006 af eightx2 (Slettet)

Det er fuldt lovligt at hente en trial af et program.

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

MathCad.

Dette program er dog langt fra gratis.

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. september 2006 af chrisjorg (Slettet)

Matlab er klart det bedste på markedet.
*cough mathcad sucks cough*

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. september 2006 af kartoffelstivelse (Slettet)

men derive er skam også helt ok :)

Svar #10
13. september 2006 af IIII (Slettet)

jeg har hentet en lovlig altså trial på 30 dage...Den er på engelsk..
Hvor skal jeg ind hvis jeg skal bruge beregningsmetoden for y - x + 6 = 0 og y+3x-8=0

Svar #11
13. september 2006 af IIII (Slettet)

hvordan bruger man programmet?

Brugbart svar (0)

Svar #12
13. september 2006 af Sentinox (Slettet)

Efter min mening er det stærkeste matematik-program til symbolske beregninger Maple.

Til nummeriske beregninger (specielt med matricer), er Matlab det stærkeste.

Dog skal man aldrig bruge matematik-programmer hvis man ikke grundlæggende forstår hvorledes et givet problem skal løses.

Dit problem ligner 2 ligninger med 2 ubekendte, og kan uden problemer løses i hånden!

Isoler f.eks. Y i den ene ligning og sæt ind i den ande, så har du x, sopm du derefter kan finde y udfra...


//Sentinox

Svar #13
13. september 2006 af IIII (Slettet)

Jeg får :
x = 2,666666666
y= 3,33333333



Svar #14
13. september 2006 af IIII (Slettet)

f(x) = -2x-5 og g(x) = -x-1

-2*x-5-x-1

-3*x-6

Svar #15
13. september 2006 af IIII (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #16
13. september 2006 af ibibib (Slettet)

#13
Det er ikke korrekt. Hvad er dine mellemregninger?

Svar #17
14. september 2006 af IIII (Slettet)

y-x+6=0 y+3x-8=0

x = 8/3^ y= - 10/3


x = 2,666666666
y= 3,33333333

Brugbart svar (0)

Svar #18
14. september 2006 af ibibib (Slettet)

Det er ikke mellemregninger - det er dit resultat skrevet på en ny måde.
Hvordan fandt du 8/3 og -10/3?

Det rigtige svar er x=3,5 og y=-2,5.

Svar #19
14. september 2006 af IIII (Slettet)

Det var da underligt :(

Svar #20
14. september 2006 af IIII (Slettet)

Jeg brugte programmet Derive 6 Trial Edition. Det lyder meget underligt :(

Forrige 1 2 Næste

Der er 30 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.