Fysik

aldrig prøvet det!

17. september 2006 af Lisa02 (Slettet)
hejsa..

jeg er igang med at lave fysik, og så står der så:

E = m c2

m = massen af det stof, der forsvinder målt i kg.
C = lysets hastighed målt i m/s (3*108 m/s)
E = energien man får ud af det målt J (joule)

så meget fylder 1 g jern

E = (1/1000 * (3*10'8)'2) J = 9*10'13 J = 25.000.000

hvad er svaret :s
ps: det er ikke en skoleopgave.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2006 af Bombadil (Slettet)

hvad er det du spørger om?

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

Svaret på regnestykket er rigtig nok 9*10^13 J

Svar #3
17. september 2006 af Lisa02 (Slettet)

hvad er svaret :s?

25.000.000 ?

Svar #4
17. september 2006 af Lisa02 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2006 af sapiens (Slettet)

Svaret er 9*10^13 J, hvor får du de 25*10^6 fra?

Svar #6
17. september 2006 af Lisa02 (Slettet)

Hvis der fx. så er 125KJ i en bestemt føde, hvordan kan man så regne "strøm kWh i det" hvis man kan det....

Skriv et svar til: aldrig prøvet det!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.