Matematik
ikke sikker
17. september 2006 af
tullerpigen (Slettet)
hey! har denne her opgave som jeg helst skal have løst snart.
tx^2 + t + 2x = 0
jeg skal finde ud af hvilke t "tilhører" R denne her ligning har.
og jeg er fuldstændig blank.....
tx^2 + t + 2x = 0
jeg skal finde ud af hvilke t "tilhører" R denne her ligning har.
og jeg er fuldstændig blank.....
Svar #1
17. september 2006 af Sentinox (Slettet)
t tilhører R, når determinanten af andengradsligningen er større end eller lig med nul.
d = b^2-4*a*c = 2^2-4*t*t
Det vil altså sige en ny andengradsligning, som kan løses... (overvej herefter videre)...
//Sentinox
d = b^2-4*a*c = 2^2-4*t*t
Det vil altså sige en ny andengradsligning, som kan løses... (overvej herefter videre)...
//Sentinox
Skriv et svar til: ikke sikker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
