Studiejob

Dumme jeg.. brug for job

19. september 2006 af thomas2 (Slettet)
Hej..

I bliver nok overrasket når jeg siger.. at jeg er 21.. og har ikke haft et job før. Eller jeg arbejdede 2 gange i en bager, men var nød til at stoppe. Jeg får slet ikke lyst til at sende ansøgninger, fordi jeg på en måde føler jeg sikkert bliver afvist, fordi de nok hellere vil have en med erfaring.. Desuden skal man være god til at arbejde eksempelvis i en kasse, og sådan nogen kan jeg jo ikke..

Er der mange andre i min sitation?

Eventuelt nogle råd til hvad jeg kan gøre, så jeg kan komme videre og forhåbentlig finde et job?


Håber virkelig i kan hjælpe mig. :/
thomas

Brugbart svar (2)

Svar #1
19. september 2006 af catchmer (Slettet)

Du er sikkert ikke den eneste i samme situation. Jeg er dog kun 17 og har skolen at passe, men derfor ville det jo være rart at tjene penge ved siden af, men de ansøgninger jeg har fået sendt ud er alle blevet afvist pga. min alder, da jeg snart bliver 18.

For at hjælpe dig, kan jeg fortælle, at der jo findes job, hvor man ikke behøver skriver ansøgning. fx avis- og reklameuddeling. Dog ved jeg ikke, om der er aldersgrænse, jeg tvivler...

Håber det kan bruges...

hej he

Brugbart svar (2)

Svar #2
19. september 2006 af kraka (Slettet)

Søg i et supermarked så som Bilka. Bilka mangler altid universitetsstuderende (går ud fra at det er det du er) til at sidde ved kassen, og der behøver du ihverfald ikke have erfaring eller være god til andet end at kigge på en computerskærm og tage de penge som står på den op af en kasse.

Vh

Brugbart svar (2)

Svar #3
19. september 2006 af iB (Slettet)

Postdanmark tager også alt de kan få fat i ;)

Brugbart svar (2)

Svar #4
19. september 2006 af John_bong (Slettet)

Bare lyv når du skriver dine forrige jobs.. bare noget med du har stået i bager og ekspideret kunder, kørt med aviser, været flaske dreng.... det virker..

Brugbart svar (2)

Svar #5
20. september 2006 af kronborg (Slettet)

Med den nuværende højkonjunktur, er der mange steder der tager den arbejdskraft de kan få. Det er ideelt for dig, der ikke (af uforståelige årsager) har haft et job.

Desuden kræver det ikke det helt store "flair" at passe et kasseapparat, så søg du bare.

Brugbart svar (2)

Svar #6
20. september 2006 af kronborg (Slettet)

Hvorfor var du nødt til at stoppe i bageren?

Brugbart svar (2)

Svar #7
20. september 2006 af Dynamo (Slettet)

Et andet forslag kunne være, at du melder dig ind i et vikarbureau. Jeg har i en alder af 19 år heller ikke den store erhvervserfaring, men igennem vikarbureauet er jeg blevet introduceret for erhvervsverdenen. Mange virksomheder ansætter også vikarer efter endt vikariat. Tjek evt. adecco.dk og se hvor din nærmeste afdeling ligger.


Brugbart svar (2)

Svar #8
20. september 2006 af Leah (Slettet)

Du kunne eventuelt lyve i dine jobansøgning, du skal blot tænke på, at de KAN finde på at ringe til ens forrige arbejde og tjekke op.

Ellers må du jo bare springe ud i det. Skriv en ansøgning og giv den til en masse butikker, det skal nok give kredit. Det værste der kan ske, er blot at de fortæller de ikke har brug for nogen (;

Brugbart svar (2)

Svar #9
20. september 2006 af FredeW (Slettet)

Ellers kan du også tjekke http://jobnet.af.dk/jobbanken/Frame/Frameset.aspx

Her reklamerer de i hvert fald med, at det er jobs, der hverken kræver særlig uddannelse eller erfaring

Brugbart svar (2)

Svar #10
20. september 2006 af FredeW (Slettet)

Ups, det er den derinde der hedder hotjob. Jeg fik ikke lige linket til den rigtige side :-)

Brugbart svar (2)

Svar #11
23. september 2006 af !?! (Slettet)

hey,
du har garanteret været på parakrik et par gange. skriv lidt om det, det hjælper. eller du kan skrive at du har haft "sort" job, som du ikke har nogen dokumentation på...
skriv at du er et ansvarligt menneske, at du er fleksibel og bla bla. har du et rent straffeattest, så skriv det i din ansøgning, det kan de godt lide.

held og lykke...

Brugbart svar (2)

Svar #12
23. september 2006 af kuldioxid (Slettet)

Man skal da ikke lyve om sine kvalifikationer.. man kan risikere at blive opdaget, og så er det farvel..

Brugbart svar (2)

Svar #13
24. september 2006 af freakyole (Slettet)

De fleste steder der har 'kassejob' kræver ikke det store CV, at lære at stå ved en kasse er trods alt ikke den store udfordring!
Men som #11 er jeg sikker på at du nok skal finde noget hvis du laver en velformuleret ansøgning og lægger vægt på de menneskelige kvalifikationer.

Brugbart svar (2)

Svar #14
24. september 2006 af TanteOda (Slettet)

Thomas, hvad kunne du godt tænke dig at arbejde med? Måske vi har nogle råd til hvordan du kommer ordentlig igang. 21 er i øvrigt ingen alder! Og kan man stå op og møde til tiden, står det oftest stærkere end erfaring. Thomas du er ung, og har hele livet foran dig... Hvad har du lyst til?

Mvh
TanteOda

Brugbart svar (2)

Svar #15
05. april 2008 af skumfidus2 (Slettet)

Jeg syntes, at du bare skal klø på med at sende nogle ansøgninger ud, men med omtanke. Tænk over, hvad du gerne vil fremover, også søg job, der er relevant.

Jeg har selv oplevet, at jeg har søgt rigtig mange job med afslag, hvor jeg har gået i klasse med en, som er på alder med dig, og han har "kun" arbejdet i 8 måneder med rengøring, men fik job næsten med det samme, bare ved at søge en 4 - 6 job for "sjov", men indenfor samme område som jeg. Hvor jeg altid har haft arbejde ved siden af studierne, bare ikke i job, der har været dirkte studierelevante.

Så bare klø på.

Brugbart svar (2)

Svar #16
16. maj 2008 af klotte (Slettet)


du har jo sikkert brugt din tid på noget ....regn ud hvad du har af kompetancer derfra.
Der er masser i din situation
Søg som telefoninterwier eller lignede

Brugbart svar (3)

Svar #17
16. maj 2008 af BentJ (Slettet)

#16
Hvis du lige prøver at tjekke datoen for indlægget. Jeg tror at manden har fundet ud af det.

Brugbart svar (2)

Svar #18
17. juni 2008 af mike2545 (Slettet)

Hej Alle sammen ...

jeg har en ven som søger medarbejder og jobbet opgave er telefone sælge I er meget velkomme til at skrive til mig hvis i vil vide mere om jobbet...

Brugbart svar (2)

Svar #19
20. juni 2008 af trif (Slettet)

Hej Thomas
Du skriver du er bange for, at blive afvist. Når du sender ansøgninger, skal du tænke på, at det er en ansøgning om Trin 1. at KOMME TIL JOBSAMTALE, så bliver afslag lettere at takle. Trin 2 er jobsamtalen.
Find dine gode sider/kompetencer frem og nævn dem i ansøgningen, når du ikke har så meget arbejdserfaring: er du grundig?,imødekommende?, smilende, vant til kundebetjening?, har overblik? osv. I jobannocen står som regel hvad firmaet søger, f.eks: vi forventer du er .:....
Og det er disse ting du skal lægge vægt på. Og så samtidig skrive at du er lærenem og gerne vil yde en indsats for at sætte dig ind i nye ting.

Gode tanker

Brugbart svar (2)

Svar #20
11. juli 2008 af jjeeppppee (Slettet)

jobson.dk, danmarks største jobsite for unge

Skriv et svar til: Dumme jeg.. brug for job

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.