Matematik
Linje
21. september 2006 af
Thegreenfox (Slettet)
Angiv en ligning for l ud fra punktet A(8,3) der er parallel med n som har ligningen y=-1/2x+117
hvordan regner man denne ligning?
hvordan regner man denne ligning?
Svar #1
21. september 2006 af Frais (Slettet)
Hvis l og n er parallelle, så har de samme hældningskoefficient, altså -1/2x i dette tilfælde. Da du kender et punkt indsætter du bare i formlen y-y0 = a(x-x0), hvor y0=3 og x0= 8 i dette tifælde. Derefter løser du bare ligningen.
Svar #2
21. september 2006 af Thegreenfox (Slettet)
kunne du skrive resten af fremgangs måden op også?
jeg syntes ikke rigtig at jeg kan finde hoved og hale i det:(
jeg syntes ikke rigtig at jeg kan finde hoved og hale i det:(
Skriv et svar til: Linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
