Matematik
Desperat brug for hjælp.. ;/
21. september 2006 af
Dakota (Slettet)
Jep, jeg har et problem, som sikkert er ganske nemt for en frygtelig masse andre, men jeg er lidt lost.. min ene opgave lød følgende;
Tegn i et koordinatsystem linjen gennem punkterne (1,6) og (5,8).
Bestem stigningstal og konstantled..
Stigningstallet har jeg svaret er ½, men hvad med konstantledet, for forstår ikke engang hvad det er ?
Også lige til noget helt andet.. Reduktion har (desværre) aldrig været mig, og jeg har fire som jeg ikke lige kan løse;
A. 2(x+4)-2x-8
B. 16x-2(2,5+8x)
C. 5(3+2x)-3(3x+5)
D. 4(2x-4)+(8x-8)2
Nogen der kan hjælpe mig ?
Mvh.
Tegn i et koordinatsystem linjen gennem punkterne (1,6) og (5,8).
Bestem stigningstal og konstantled..
Stigningstallet har jeg svaret er ½, men hvad med konstantledet, for forstår ikke engang hvad det er ?
Også lige til noget helt andet.. Reduktion har (desværre) aldrig været mig, og jeg har fire som jeg ikke lige kan løse;
A. 2(x+4)-2x-8
B. 16x-2(2,5+8x)
C. 5(3+2x)-3(3x+5)
D. 4(2x-4)+(8x-8)2
Nogen der kan hjælpe mig ?
Mvh.
Svar #1
21. september 2006 af ibibib (Slettet)
Konstantleddet er b=f(0), dvs hvor linjen skærer y-aksen.
A. Gang ind i parentesen:
2(x+4)-2x-8 = 2x+8-2x-8 = osv.
A. Gang ind i parentesen:
2(x+4)-2x-8 = 2x+8-2x-8 = osv.
Svar #2
21. september 2006 af Dakota (Slettet)
Tusind tak.. Nu har jeg så bare endnu et spørgsmål..
Skal skrive linjens ligning.. Stadig samme opgave med koordinatsytemet.. Hvordan?
Skal skrive linjens ligning.. Stadig samme opgave med koordinatsytemet.. Hvordan?
Svar #4
21. september 2006 af Dakota (Slettet)
Mange tak igen :D
Nu skal jeg så lige høre, kommer reduktionen nr. B så til at hedde;
16x-5+16x ?
Nu skal jeg så lige høre, kommer reduktionen nr. B så til at hedde;
16x-5+16x ?
Skriv et svar til: Desperat brug for hjælp.. ;/
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
