Matematik
kvadratsætning ligning udregn 1g
24. september 2006 af
vans (Slettet)
hej
jeg er lidt lost i denne ligning, som man skal udregne:
(a-b)*(a^2+2ab+b^2)
hvordan udregner man den? siger man så:
(a-b)*(a+b)^2 = (a-b)(a+b)(a+b) =
a^2-b^2 (a+b) = ?
er det noget i den stil eller jeg er jeg helt forkert på den?
jeg er lidt lost i denne ligning, som man skal udregne:
(a-b)*(a^2+2ab+b^2)
hvordan udregner man den? siger man så:
(a-b)*(a+b)^2 = (a-b)(a+b)(a+b) =
a^2-b^2 (a+b) = ?
er det noget i den stil eller jeg er jeg helt forkert på den?
Svar #1
24. september 2006 af atten (Slettet)
Det er et udtryk, ikke en ligning, eftersom der ikke er noget ligmedtegn.. og så skal du formodentlig reducere den, det er ikke så svært. ^^
Hvordan lyder opgavebeskrivelsen?
Du har ret i de første to mellemregninger i hvert fald.
Hvordan lyder opgavebeskrivelsen?
Du har ret i de første to mellemregninger i hvert fald.
Svar #2
24. september 2006 af ibibib (Slettet)
Næsten
a-b)*(a+b)^2 = (a-b)(a+b)(a+b) =
(a^2-b^2)·(a+b) = ?
a-b)*(a+b)^2 = (a-b)(a+b)(a+b) =
(a^2-b^2)·(a+b) = ?
Svar #3
24. september 2006 af vans (Slettet)
der står "udregn følgende udtryk" .. kan ikke rigtig finde resultatet
Skriv et svar til: kvadratsætning ligning udregn 1g
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
