Matematik
Hjælp til en opgave om potensfunktioner. - Dobbelte hældning af 2 grafer.
26. september 2006 af
yogurth (Slettet)
Hej!
Hvis jeg skal bestemme værdien af x, hvor grafen for f(x)=4.95748*x^(3.33425)er dobbelt så stejl som grafen for g(x)=4*x^4 og omvendt skal jeg gøre?
- Det er her jeg er gået i stå.. :S
På forhånd tak
Kristina
Hvis jeg skal bestemme værdien af x, hvor grafen for f(x)=4.95748*x^(3.33425)er dobbelt så stejl som grafen for g(x)=4*x^4 og omvendt skal jeg gøre?
- Det er her jeg er gået i stå.. :S
På forhånd tak
Kristina
Svar #1
26. september 2006 af dnadan (Slettet)
Der hvor grafen for f er dobbelt så stejl som grafen for g findes ved:
f'(x)=2*g'(x)
Det er omvendt ved det sidste spørgsmål
f'(x)=2*g'(x)
Det er omvendt ved det sidste spørgsmål
Skriv et svar til: Hjælp til en opgave om potensfunktioner. - Dobbelte hældning af 2 grafer.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
