Matematik
inte...
27. september 2006 af
lith (Slettet)
beregn den eksakt og med 4 decimalers nøjagtighed integralet:
3
s((3x+6)/(x^2+4x+5)
0
t=x^2+4x+5
dt=2x+4dx
men kan ik rigtig fortsætte....
er der nogen der kan hjælpe?
påforhånd tak
3
s((3x+6)/(x^2+4x+5)
0
t=x^2+4x+5
dt=2x+4dx
men kan ik rigtig fortsætte....
er der nogen der kan hjælpe?
påforhånd tak
Skriv et svar til: inte...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
