Matematik
3 små Matematik.
27. september 2006 af
Sannaen (Slettet)
3 matematik:
(abc^2)^2
(xy^2z^3)^2
(8x^2)^-3
(abc^2)^2
(xy^2z^3)^2
(8x^2)^-3
Svar #1
27. september 2006 af Sannaen (Slettet)
Er det ikke bare som følgende?
(abc^2)^2 = abc^4
(xy^2z^3)^2= wy^2z^5
(8x^2)^-3= 8x^-1
'
Please nogel ret ? /:
(abc^2)^2 = abc^4
(xy^2z^3)^2= wy^2z^5
(8x^2)^-3= 8x^-1
'
Please nogel ret ? /:
Skriv et svar til: 3 små Matematik.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
