Matematik
Isolering ( Formel )
05. oktober 2006 af
test (Slettet)
Hej nu har jeg snart arbejdet med det i en time uden at finde ud af den
Isoler v i formlen
I=½V*F^2+V*f*A
Får den til 3v = 2f*2a/2I-2F^2
Isoler v i formlen
I=½V*F^2+V*f*A
Får den til 3v = 2f*2a/2I-2F^2
Svar #1
05. oktober 2006 af Ronson76 (Slettet)
Du skal sætte V uden for en parantes. Så kommer der til at stå:
I = V(½*F^2+F*A) <=>
V = I/(½*F^2+F*A) eller V = I/(F(½*F+A) om man vil.
I = V(½*F^2+F*A) <=>
V = I/(½*F^2+F*A) eller V = I/(F(½*F+A) om man vil.
Skriv et svar til: Isolering ( Formel )
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
