Matematik
Tangentens ligning
08. oktober 2006 af
littleJo (Slettet)
Jeg skal bestemme tangentens ligning i x=2:
f(x) = x^2
Men jeg har altså ikke helt styr på hvordan man gør..
Help anyone?
f(x) = x^2
Men jeg har altså ikke helt styr på hvordan man gør..
Help anyone?
Svar #1
08. oktober 2006 af 42 (Slettet)
Slå op i formelsamlingen?
Den burde være til at aflæse direkte?
Den burde være til at aflæse direkte?
Svar #2
08. oktober 2006 af littleJo (Slettet)
Vores lære synes ikke vi havde brug for en formelsamling.. så vi har ingen..
Skriv et svar til: Tangentens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
