Matematik

hjælp til 9. klasses problemregning!

10. oktober 2006 af Coelho (Slettet)
Hej! sidder her med følgende opgave: http://peecee.dk/?id=6889


Stort set hele siden driller! :( er desperat efter noget hjælp, har i mulighed for at hjælpe en ung folkeskoleelev i nød??

I skal have tusind tak på forhånd!

Svar #1
10. oktober 2006 af Coelho (Slettet)

Jeg har selvfølgelig selv gjort en indsats:

stk 1

300tilskurer*20kr = 6000kr*10forestillinger = 60000kr

stk 3 er jeg i tvivl om :(

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2006 af iB (Slettet)

2.1
Helt rigtig!

2.2
Du er nød til at uploade siden, hvis vi skal hjælpe her...

2.3
Profitten pr CD er 50 kr - 15 kr = 35 kr til produktion.

For at tjene 6000 kr, skal du så dividere 6000 med de 35, som var profitten pr CD

Svar #3
10. oktober 2006 af Coelho (Slettet)

Hov det må i undskylde 2.2 har jeg da lavet, det jeg ked af, my bad!

Tusind tak! iB :D

Svar #4
10. oktober 2006 af Coelho (Slettet)

hmm, jeg tænkte lige, kunne man ikke gøre andet end at skrive det så enkelt op? Man får jo ikke ligefrem fuld point for det gør man?

Svar #5
10. oktober 2006 af Coelho (Slettet)

Sider nu med opg 4: http://peecee.dk/?id=6908


Jeg har kassens 3 dele, jeg skal vise hvordan disse dele kan placeres på en plade, der er 2m lang og 1,5 m bred (dette har jeg så omregnet til cm, så jeg har istedet en plade på min tegning, der er 20 m lang og 15 bred)

Hvordankan jeg placere disse dele på tegningen!??

Svar #6
10. oktober 2006 af Coelho (Slettet)

sidder*

Skriv et svar til: hjælp til 9. klasses problemregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.