Matematik
Ligning
10. oktober 2006 af
maria2424 (Slettet)
1/4x^2-x+2 = 1/3x+3
Løs ligningen
Er gået helt kold på den her, nogen forslag? :S
Løs ligningen
Er gået helt kold på den her, nogen forslag? :S
Svar #1
10. oktober 2006 af Sentinox (Slettet)
Er dette den rigtige ligning (HUSK paranteser!):
1/(4x^2-x+2) = 1/(3x+3)?
Hvis ja: andengradsligning...
//Sentinox
1/(4x^2-x+2) = 1/(3x+3)?
Hvis ja: andengradsligning...
//Sentinox
Svar #2
10. oktober 2006 af Ronson76 (Slettet)
Træk højre side fra på begge sider. Så får du
(1/4x^2)-(4/3x)-1 = 0
Altså ligningssystemet ax^2+bx+c = 0. Resten løses efter diskriminant metoden osv.
/RJ
(1/4x^2)-(4/3x)-1 = 0
Altså ligningssystemet ax^2+bx+c = 0. Resten løses efter diskriminant metoden osv.
/RJ
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
