Matematik
undersøg
11. oktober 2006 af
lith (Slettet)
opg)undersøg om vektor a * vektor b=tværvektor a * tværvektor b, når vektor a=(a1,a2) b=(b1,b2)....
er der nogen der kan hjælpe
er der nogen der kan hjælpe
Svar #1
11. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)
Du kan vel tage skalarproduktet (prikproduktet) af de to vektorer.
vektor(a)*vektor(b) = ?
(a1*b1+a2*b2)
vektor(^a)*vektor(^b) = ?
(-a2*-b2+a1*b1)
Så skal det gerne give det samme.
vektor(a)*vektor(b) = ?
(a1*b1+a2*b2)
vektor(^a)*vektor(^b) = ?
(-a2*-b2+a1*b1)
Så skal det gerne give det samme.
Svar #2
11. oktober 2006 af lith (Slettet)
det giver ikke det samme, da (-a2*-b2+a1*b1)
a og b er negativ her.....
jeg forstår der ikke?
a og b er negativ her.....
jeg forstår der ikke?
Skriv et svar til: undersøg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
