Matematik
Beregn
19. oktober 2006 af
frede000 (Slettet)
Om en funktion g oplyses, at den aftager eksponentielt, og at grafen går gennem punkterne (-5,211) og (31,49).
a. Bestem en forskrift for g.
b. Beregn g(7)
c. Løs ved beregning ligningen g(x)=100
Hvordan løser jeg B, den er jeg nemlig meget i tvivl om.
På forhånd tak!
a. Bestem en forskrift for g.
b. Beregn g(7)
c. Løs ved beregning ligningen g(x)=100
Hvordan løser jeg B, den er jeg nemlig meget i tvivl om.
På forhånd tak!
Svar #1
19. oktober 2006 af allan_sim
#0.
Når du har fundet forskriften i a. indsætter du 7 på pladsen for x i denne forskrift og regner.
Når du har fundet forskriften i a. indsætter du 7 på pladsen for x i denne forskrift og regner.
Svar #2
19. oktober 2006 af Montavr (Slettet)
funktionen hedder faktisk g(x), dvs når der står g(7) så er x = 7, også bliver du spurgt om hvad y er når x er 7.
I den a'eren skulle du bestemme en forskrift. Så tager du bare 7-taller og sætter ind i stedet for x i forskriften som du finder i opg. a.
I den a'eren skulle du bestemme en forskrift. Så tager du bare 7-taller og sætter ind i stedet for x i forskriften som du finder i opg. a.
Skriv et svar til: Beregn
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
