Matematik

diff.... igen igen

23. februar 2004 af 220986 (Slettet)
hey...

Kan det passe at:
f(x)=sin(x^2) <=> f'(x)= cos(x^2) * 2x...

håber at en venlig person, vil bekræfte resultatet...

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2004 af 404error (Slettet)

Ja.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2004 af riquelme (Slettet)

nej, f(x)=sin(x^2) => f'(x)= cos(x^2) * 2x

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)

netop

Skriv et svar til: diff.... igen igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.