Matematik

Division.. Hvad gør jeg forkert??

24. oktober 2006 af Chick (Slettet)
Hej...

En der kan sige mig hvag jeg gør galt i opgave c?
Kan ikke se fejlen, men det er nok noget med fortegnene..

http://peecee.dk/?id=8700

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2006 af Madsst (Slettet)

gør du noget galt? (x-2)(x-1)=x^2-x-2x+2=x^2-3x+2

Svar #2
24. oktober 2006 af Chick (Slettet)

#1 Huh?? nu er jeg helt lost.. hvad har du regnet ud der?

Svar #3
24. oktober 2006 af Chick (Slettet)

Alle opgaverne skulle gerne give o
Hvilket c ikke gør efter min beregning..
men hvor går det galt

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2006 af Madsst (Slettet)

Nåh, hov. Det var ikke den opgave :)
Jeg tror det går galt i 3. linie, hvor du skriver
-3x^3-2x^2, hvor der skulle stå -3x^3+2x^2

Svar #5
24. oktober 2006 af Chick (Slettet)

Tak for din tid så langt, men..

Hmm.. hvordan bliver den så 0??
det sidste resultat må da blive 17 ellers kan jeg da ikke få 34 og dermed få den til at gå op eller??


Skriv igen hvis du ikke forstår hvad jeg mener..

Svar #6
24. oktober 2006 af Chick (Slettet)

Sorry.. gør den også.. nu er det mig der er dum.. :D

Svar #7
24. oktober 2006 af Chick (Slettet)

Så er der nye problemer...

e) Hvordan kommer jeg igang, når det er et andengradspolynomium jeg skal dividere med??

f) hvad gør jeg med resten på de -5??

http://peecee.dk/?id=8748


En hver hjælp er kærkommen

Svar #8
24. oktober 2006 af Chick (Slettet)

Hov og

d)den skulle gerne blive 0, hvad gør jeg galt??

Brugbart svar (0)

Svar #9
24. oktober 2006 af Karina C (Slettet)

Har du fundet ud af opgave c?

Svar #10
25. oktober 2006 af Chick (Slettet)

Ja.. :D

Men de andre er jeg ikke nået videre med

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. oktober 2006 af allan_sim

#7.
d)
-2x²-(-2x²)=0 (linje 3)

e)
Det gør ingen forskel at du skal dividere med et andengradspolynomium. I dit konkrete eksempel finder du ud af, hvad du skal gange x^2 med for at få x^3 - ganger dette ind på alle led i parentesen, trækker fra og fortsætter på samme vis, indtil restpolynomiet har mindre grad end det polynomium, du dividerer med.

f)
Skriver, at

(2x^3+4x^2-3x+4)/(x+3) = 2x^2-2x+3 - 5/(x+3)

Skriv et svar til: Division.. Hvad gør jeg forkert??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.