Matematik

Hjælp - VIGTIG

26. oktober 2006 af Hans4444 (Slettet)
Nogen som vil kigge denne opgave igennem?
Især i opgave 319 fra gundbogen, opgave 2,3 og 4. Desuden på forklaringer.

http://peecee.dk/?id=9109


På forhånd tak.

Svar #1
26. oktober 2006 af Hans4444 (Slettet)

Nogen som vil hjælpe mig?

Svar #2
26. oktober 2006 af Hans4444 (Slettet)

HJÆLP DET ER TIL I MORGEN - HJÆLP MED MINE PROBLEMER

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2006 af HILFEBEREIT (Slettet)

Det ser alt sammen meget fint ud, men i Opgave 3, i stedet for at isolere x som du gør, ville jeg gange med 60 for at gøre det nemmere at arbejde med ligningen! Her er hvad jeg mener:

(40x/60)-(84/60)=(15x/60)+(80/60) så gang med 60 så du får:

40x-84=15x+80 ==>
25x=164 ==>
x=164/25 =(6.56)
Det vil se meget pænere ud og samtidig vise at du har styr på brøker!!


Svar #4
26. oktober 2006 af Hans4444 (Slettet)

Er det rigtig i opgave 3 nr. 6???

Desuden vil jeg spørge om du har nogle kommentarer er hints til forklaringerne i opgave 2,4,5 og 319??

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Nr. 3 i opgave 1, kan reduceres yderligere.

Nr. 6 i opgave 3, er forkert. (0 ; 1,5)

Opgave 4. Benyt "er ikke lig med-tegnet" istedet for "er lig med-tegnet", da det jo ikke er x du skal finde (også selvom du har skrevet det ikke er). Det førstnævnte tegn kan også findes i MS Word.

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Hovsa. Jeg havde ikke set at det skulle afleveres i dag. :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Hans4444:

Det ville være passende, hvis du lige styrede dine indlæg lidt. Især indholdet i #2 er fuldstændig uacceptabelt vil jeg mene, og forstår ærlig talt slet ikke de ovenstående personer ville hjælpe herefter.

Det er meget muligt det skulle laves overnight, men det betyder ikke at du bør skrive som i #2. Og især ikke med kapitaler, som er et online-udtryk for at råbe!

Desuden mangler du stadig at lære at skrive passende differentierbare overskrifter, når man tager et kig under din tidligere forumaktivitet.

Det lyder måske som en kliche, men bare fordi siden her handler om at hjælpe andre, kan du ikke gøre krav herpå, som du i #2 råber ud som et krav. Og mht. tiden
mellem dine indlæg, så er det (som nævnt mange gange før) ikke en chat, men et forum. Hvis du ikke kan vente på svar, så find dig en chatside at smide dine problemer ud på, og se om du får noget hjælp.

Tænk venligst over hvordan du kommunikere skriftligt online. At du er distanceret i forhold til læserne, gør ikke at dine ord får mindre betydning!


Skriv et svar til: Hjælp - VIGTIG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.