Fysik

løsning af ligning

28. oktober 2006 af Krakatau7 (Slettet)
9J = 1/2ky^2 - mgy

k=100
m=0,5


Hvad er y?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

J, er det joule - eller er det en ukendt størrelse?

Svar #2
28. oktober 2006 af Krakatau7 (Slettet)

Joule - beklager

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2006 af mathon

1/2k*y^2 - mg*y - 9 = 0

1/2*100*y^2 - 0.5*9.82*y - 9 = 0

50*y^2 - 4.91*y - 9 = 0........

Svar #4
28. oktober 2006 af Krakatau7 (Slettet)

tak

Skriv et svar til: løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.