Matematik
Et eller andet..
01. november 2006 af
2raan (Slettet)
Hey jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal her.. kan jeg få lidt hjælp.. opgaven lyder:
Bestem ligningen for linje , der er parralel med linjen som har ligningen y=-5x+3og går gennem punktet (7,-13)
Bestem ligningen for linje , der er parralel med linjen som har ligningen y=-5x+3og går gennem punktet (7,-13)
Svar #1
01. november 2006 af Madsst (Slettet)
en linie der er paralel med linien y=-5x+3 har hældningen -5 hvorfor den må være givet ved l=-5x+k.
Du får så at vide at den skal gå gennem punktet (x,l)=(7,-13). Hvordan ser linien ud?
Du får så at vide at den skal gå gennem punktet (x,l)=(7,-13). Hvordan ser linien ud?
Skriv et svar til: Et eller andet..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
