Fysik
Lyd - udregning ?
05. november 2006 af
b00z (Slettet)
Hey drenge jeg står her og sidder og laver fysik opgaver.
Så i de to sidste timer har jeg været fraværende (smart) og i de to timer, fik vi gennemtgået et nyt emne "lyd og bølger". Lektierne vi så fik for sidder jeg og laver. så er der en opgave jeg ikke er sikker på er regnet rigtig.
1) I ekkodalen på Bornholm kastes lyden tilbage fra en klippevæk, der rejser sig lodret 50 m borte. Hvor meget er ekkoet forsinket ?
nogen der kan hjælpe.
har sagt sådan her .
t = s/V = 100 m / 340 m/s = 0.2941 s ?
Så i de to sidste timer har jeg været fraværende (smart) og i de to timer, fik vi gennemtgået et nyt emne "lyd og bølger". Lektierne vi så fik for sidder jeg og laver. så er der en opgave jeg ikke er sikker på er regnet rigtig.
1) I ekkodalen på Bornholm kastes lyden tilbage fra en klippevæk, der rejser sig lodret 50 m borte. Hvor meget er ekkoet forsinket ?
nogen der kan hjælpe.
har sagt sådan her .
t = s/V = 100 m / 340 m/s = 0.2941 s ?
Skriv et svar til: Lyd - udregning ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
