Matematik
Bestem arealet af punktmængden
06. november 2006 af
Mowsiii (Slettet)
Jeg ar fået stillet følgende opgave:
Bestem punktmængden givet ved
{(x,y)|0<=x<=2pi ^sin x -1<=y<=0}
Nogen som kan hjælpe mig med dette???
Bestem punktmængden givet ved
{(x,y)|0<=x<=2pi ^sin x -1<=y<=0}
Nogen som kan hjælpe mig med dette???
Svar #1
06. november 2006 af ViSe (Slettet)
A = S med grænserne fra 0 til 2pi (0 - sinx -1)
Så regner du videre og får:
A =[-(-cosx-x)] fra 0 til 2pi
A = (cos(2pi)+2pi) - (cos(0)+0)
Håber det kan hjælpe dig? Ellers kan du måske finde et eksempel i din bog..
Har brugt
A = S (f(x)-g(x)) og i dette tilfælde er f(x)=0
Så regner du videre og får:
A =[-(-cosx-x)] fra 0 til 2pi
A = (cos(2pi)+2pi) - (cos(0)+0)
Håber det kan hjælpe dig? Ellers kan du måske finde et eksempel i din bog..
Har brugt
A = S (f(x)-g(x)) og i dette tilfælde er f(x)=0
Skriv et svar til: Bestem arealet af punktmængden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
