Matematik
bestem integralen
08. november 2006 af
MissiMissy (Slettet)
hej hvordan bestemmer man integralen i 2'eren i opgave 5 i denne her opgave??
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-5M.pdf
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-5M.pdf
Svar #1
08. november 2006 af Lurch (Slettet)
brug partiel integration,
int(f(x)*g(x))dx = F(x)g(x)- int(F(x)g'(x))dx
f(x)=4^x og g(x)=1+x
int(f(x)*g(x))dx = F(x)g(x)- int(F(x)g'(x))dx
f(x)=4^x og g(x)=1+x
Skriv et svar til: bestem integralen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
