Matematik

TI89 Opgave (Kapital)

09. november 2006 af Pavilion (Slettet)
Hvor længe skal en kapital stå til 5procent for at blive fordoblet? Du sætter fx. 100kr ind. Brug TI89 med solve (… n)

Hvordan?

Solve(200=100*(1,05)x,x)
x=1,90476

eller?





Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2006 af mathon

Solve(2=(1.05)^n,n)

Skriv et svar til: TI89 Opgave (Kapital)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.