Matematik
hjælp med løsning
10. november 2006 af
uhanse (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig.
T er 1 og jeg skal finde L.
T = 2piv(L/9.81) er også T = 2pi Kvadratrod(L/9.81)
På forhånd tak
T er 1 og jeg skal finde L.
T = 2piv(L/9.81) er også T = 2pi Kvadratrod(L/9.81)
På forhånd tak
Svar #1
10. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)
algoritme: isoler først kvadratrod()... derefter tag kvadratet af det hele, hvorefter kvadratroden ophæves. Til sidst ganges med 9,81
Svar #2
10. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Er piv=pi??? altså ca, 3,14?
I givet fald kan du se af ligningen, at kvardratrod (L/9,81) = (L/9,81).
Hmmm - kan du finde et tal, hvorom det gælder, at x^0,5 = X ?
I givet fald kan du se af ligningen, at kvardratrod (L/9,81) = (L/9,81).
Hmmm - kan du finde et tal, hvorom det gælder, at x^0,5 = X ?
Svar #3
10. november 2006 af uhanse (Slettet)
#2 piv er pi er pi og v er kvadratrod
Ja det godt spørgsmål.
Ja det godt spørgsmål.
Skriv et svar til: hjælp med løsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
