Matematik
Løs ligning ?
14. november 2006 af
b00z (Slettet)
Hey alle sammen, jeg sidder her og kan ikke huske hvordan man bruger nogle visse logoritmeregneregler !
men har funktionen f(x) = 3e^(2x)-6e^(x)
Den skal jeg så løse f(x) = 0 ?
men har funktionen f(x) = 3e^(2x)-6e^(x)
Den skal jeg så løse f(x) = 0 ?
Svar #2
14. november 2006 af b00z (Slettet)
Hvordan gør man videre ?
Hmm er lid lost .
vil udmidbart sige, 3 * 2x*ln(x) - 6 * x*ln(x) = 0?
Hmm er lid lost .
vil udmidbart sige, 3 * 2x*ln(x) - 6 * x*ln(x) = 0?
Svar #3
14. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Hvad med at møblere lidt om førts.
0=3e^(2x)-6e^x
=>
3e^(2x)=6e^x
=>
e^(2x-x)=6/3
0=3e^(2x)-6e^x
=>
3e^(2x)=6e^x
=>
e^(2x-x)=6/3
Skriv et svar til: Løs ligning ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
