Matematik
funktion
14. november 2006 af
bjerring (Slettet)
lysintensiteten bestemmes ved f(x)=100*a^x
lysintensiteten er 16 i 5,0 meters dybte bestem a:
mit spørgsmål går på hvordan er det lige vi gør det når jeg kun har et punkt at gå udfra nemlig (5,0.16)
lysintensiteten er 16 i 5,0 meters dybte bestem a:
mit spørgsmål går på hvordan er det lige vi gør det når jeg kun har et punkt at gå udfra nemlig (5,0.16)
Svar #1
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
y = 100*a^x
Indsættes punktet fås
16 = 100*a^5
Isoler a, som bør give 0,69.
Indsættes punktet fås
16 = 100*a^5
Isoler a, som bør give 0,69.
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
