Matematik
vinkler
16. november 2006 af
Hollywoodstar (Slettet)
3.016
I en firkant ABCD er siden BC parallel med siden AD, og /AB/ =/BC/= /CD/=4,1
firkantens omkreds er 21,4
beregn grad tal for hver af firkantens vinkler
hvordan kan jeg gribe den her an?
I en firkant ABCD er siden BC parallel med siden AD, og /AB/ =/BC/= /CD/=4,1
firkantens omkreds er 21,4
beregn grad tal for hver af firkantens vinkler
hvordan kan jeg gribe den her an?
Skriv et svar til: vinkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
