Matematik
Løs grafisk på TI 89
17. november 2006 af
cob (Slettet)
Har fået oplyst 2 grafer.
f(x)=(2/3)^x
g(x)=(3/2)^x
Ud fra dem skal jeg løse nogle ligninger og uligheder.
f(x)=3, g(x)=3, f(x)=<2,5 osv.
Har tegnet graferne men i tvivl om hvordan dette løses grafisk på en TI89.
Med venlig hilsen
f(x)=(2/3)^x
g(x)=(3/2)^x
Ud fra dem skal jeg løse nogle ligninger og uligheder.
f(x)=3, g(x)=3, f(x)=<2,5 osv.
Har tegnet graferne men i tvivl om hvordan dette løses grafisk på en TI89.
Med venlig hilsen
Svar #1
17. november 2006 af bluegambler (Slettet)
hvis du tegner de 2 grafer i grafvinduet kan du under en af menuerne trykke trace (hvis den er engelsksproget) og så kører din markør kun rundt på graferne, og så skal du finde de steder hvor eks. f(x) = 3 så skal du finde den x-værdi der passer til den f(x)-værdi...
Svar #3
18. november 2006 af bluegambler (Slettet)
Det at løse dem grafisk betyder jo ikke at man skal beregne dem, for så kunne man jo også bare omskrive dem, det at løse dem grafisk er at bruge "trace" funktionen på TI89 til at løse den med...
Svar #4
18. november 2006 af cob (Slettet)
Jeg takker mange gange for svarene.
God weekend
Med venlig hilsen
God weekend
Med venlig hilsen
Skriv et svar til: Løs grafisk på TI 89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
