Matematik
eksamens opgave nr. 3.039
18. november 2006 af
Sahar (Slettet)
Hej.. kan det passe at jeg skal løse denne opgave vha. parialintegration.
int sinx^2*(1-cosx)
f(x) = sinx g(x) = 1-cosx
F(x)= -cosx g´(x)= sinx
int sinx^2*(1-cosx)
f(x) = sinx g(x) = 1-cosx
F(x)= -cosx g´(x)= sinx
Svar #1
18. november 2006 af jgthb (Slettet)
denne opgave er blevet løst to gang inden for de sidste par uger, så led i forumet, og du vil finde løsningen.
Svar #2
19. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Den har jeg i hvert fald løst for (mindst) én, kan jeg huske. Søg og du skal finde!
Den har jeg i hvert fald løst for (mindst) én, kan jeg huske. Søg og du skal finde!
Skriv et svar til: eksamens opgave nr. 3.039
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
