Matematik

Kort isolering..

18. november 2006 af kuldioxid (Slettet)
Nogen der ka hjælpe mig med at isolere v0 i denne opgave.. her er linket:

http://peecee.dk/?id=12762

Har virkelig selv prøvet.. og også fået et resultat, men ville se hvordan andre isolerer den..

På forhånd tak..!

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2006 af Lurch (Slettet)

du kan jo skrive hvad du får, så kan vi fortælle om det er rigtigt :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

...start med at gange 2v<sub>o</sub><sup>2</sup> over på den anden side. Divider herefter y over på den anden side af lighedstegnet. For at få fjernet 2-tallet foran v<sub>o</sub><sup>2</sup>, dividerer du med 2 på begge sider. Tilsidst tager du kvadratroden på begge sider, og nu er v<sub>o</sub> isoleret.

Svar #3
18. november 2006 af kuldioxid (Slettet)

har lige opdaget at det er helt væk det jeg har lavet.. kan slet ikke få 2vo^2 til at så alene på den anden side af lighedstegnet..

nogen der ka vise mig isoleringen trin for trin..?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2006 af Matrix (Slettet)

y=tan(alpha)x-gx^2/(2v_0^2cos^2(alpha) <=>
tan(alpha)x-y=gx^2/(2v_0^2cos^2(alpha) <=>
v_0^2(tan(alpha)x-y)=gx^2/(2cos^2(alpha) <=>
v_0^2=-gx^2/(2cos^2(alpha)(tan(alpha)x-y) <=>
v_0=sqrt(gx^2/(2cos^2(alpha)(tan(alpha)x-y))

Det er ikke noget kønt syn, men isoleret blev det da:)

Svar #5
19. november 2006 af kuldioxid (Slettet)

nogen der ka hjælpe..?

Svar #6
19. november 2006 af kuldioxid (Slettet)

ku du måske lave det i word.. for det er svært at tyde..

Svar #7
19. november 2006 af kuldioxid (Slettet)

hvordan ka du få:

tan(alpha)x-y=gx^2/(2v_0^2cos^2(alpha) mener du ikke

y-tan(alpha)x=gx^2/(2v_0^2cos^2(alpha)..?

Svar #8
19. november 2006 af kuldioxid (Slettet)

når ganger du i gennem med -1.. er derfor..?

Svar #9
19. november 2006 af kuldioxid (Slettet)

v_0^2(tan(alpha)x-y)=gx^2/(2cos^2(alpha) <=>
v_0^2=-gx^2/(2cos^2(alpha)(tan(alpha)x-y) <=>
v_0=sqrt(gx^2/(2cos^2(alpha)(tan(alpha)x-y))


ska jeg ikke sige

v_0^2(tan(alpha)x-y)=gx^2/(2cos^2(alpha)<=>

v_0^2=(gx^2/(2cos^2(alpha))/(tan(alpha)x-y)<=>

v_0=sqrt((gx^2/(2cos^2(alpha))/(tan(alpha)x-y))

ka jeg gøre det på den måde..?

Skriv et svar til: Kort isolering..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.