Matematik
funktion haster
19. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey
mener i sådan
funktionen er sådan det var uden minus glemte
y = - 2/7x + 3
c) Beregn x når y = 4 .
4 = - 2/7x + 3
4-3= - 2/7x
1=- 2/7x
1/-2/7=-0,0714
er det sådan håber får svar hurtigt
mener i sådan
funktionen er sådan det var uden minus glemte
y = - 2/7x + 3
c) Beregn x når y = 4 .
4 = - 2/7x + 3
4-3= - 2/7x
1=- 2/7x
1/-2/7=-0,0714
er det sådan håber får svar hurtigt
Skriv et svar til: funktion haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
