Matematik
Vektorfunktion skærer sig selv
19. november 2006 af
CNS (Slettet)
Hvordan bestemmer man en vektorfunktions, s(t), skæringspunkter med sig selv? At sætte dem lig hinanden nytter jo ikke noget :(
På forhånd tak!
På forhånd tak!
Svar #1
20. november 2006 af CNS (Slettet)
Vektorfunktionen der er tale om er:
y(t) = 25 * t * cos (8pi/45) + 23 * sin (t*pi/s)
x(t) = 25 * t * sin (8pi/45) + 23 * cos (t*pi/s)
Og det er grafens skæringspunkter med sig selv i intervallet tE[0;2], som jeg er interesseret i!
Jeg håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig i gang!
y(t) = 25 * t * cos (8pi/45) + 23 * sin (t*pi/s)
x(t) = 25 * t * sin (8pi/45) + 23 * cos (t*pi/s)
Og det er grafens skæringspunkter med sig selv i intervallet tE[0;2], som jeg er interesseret i!
Jeg håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig i gang!
Skriv et svar til: Vektorfunktion skærer sig selv
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
