Matematik
Vinkel mellem ligning
20. november 2006 af
momentom (Slettet)
En linje har ligningen y = 1.7x - 3
Hvordan beregner jeg den spidse vinkel mellem linjen og førsteaksen ?
Hvordan beregner jeg den spidse vinkel mellem linjen og førsteaksen ?
Svar #1
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
sin(v) = a
..hvor at a er hældningskoefficienten/stigningstallet
..hvor at a er hældningskoefficienten/stigningstallet
Svar #3
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Det er helt rigtigt. My bad. :)
tan(v) = a
v = tan<sup>-1</sup>(a)
Dvs.
v = tan<sup>-1</sup>(1.7)
v = 59,534 grader
Det er helt rigtigt. My bad. :)
tan(v) = a
v = tan<sup>-1</sup>(a)
Dvs.
v = tan<sup>-1</sup>(1.7)
v = 59,534 grader
Svar #5
21. november 2006 af thedreamshaper (Slettet)
Sjovt, jeg gik og tænkte i stilen af at tage f(1) og betraget det som en trekant..
vinkel 90 grader, højre 1,3 og længe 1 :D
vinkel 90 grader, højre 1,3 og længe 1 :D
Skriv et svar til: Vinkel mellem ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
