Kemi
find den manglende
22. november 2006 af
Sannaen (Slettet)
1)P: 1.01 atm V:? N:0.00831 mol. T=25C (+273)
V= (0.0083 n* 0.08206 L*atm/mole*K *298 K)/ 1.01 atm = 0.201 L
2)P:?. V: 602 mL. n:8.01*10^-3 mol. T:310 K
P= (o.oo81 n * 0.08206 L*atm/mole*k * 310 K)/ 0.602 L= 0.342 atm.
3)P:0.998 atm. V:629 mL. n? mol; T:35C (+273)
n=?
^^ Hvordan regner jeg lige det?
V= (0.0083 n* 0.08206 L*atm/mole*K *298 K)/ 1.01 atm = 0.201 L
2)P:?. V: 602 mL. n:8.01*10^-3 mol. T:310 K
P= (o.oo81 n * 0.08206 L*atm/mole*k * 310 K)/ 0.602 L= 0.342 atm.
3)P:0.998 atm. V:629 mL. n? mol; T:35C (+273)
n=?
^^ Hvordan regner jeg lige det?
Svar #1
22. november 2006 af mathon
standardudtryk
p*V=n*R*T........ hvor R=0.08206_L*atm/(Mol*K)
a) skrevet med parenteser:
V=0.00831_mol*0.08206_L*atm/(Mol*K)*(273+25)_K/(1.01_atm)
V=0.201 L så den er OK!
2) bliver 0.338_atm
3)n=p*V/(R*T)
n=0.998_atm*0.629_L/(0.08206_L*atm/(Mol*K)*(273+35)_K)
n = 0.0248_Mol
p*V=n*R*T........ hvor R=0.08206_L*atm/(Mol*K)
a) skrevet med parenteser:
V=0.00831_mol*0.08206_L*atm/(Mol*K)*(273+25)_K/(1.01_atm)
V=0.201 L så den er OK!
2) bliver 0.338_atm
3)n=p*V/(R*T)
n=0.998_atm*0.629_L/(0.08206_L*atm/(Mol*K)*(273+35)_K)
n = 0.0248_Mol
Svar #2
23. november 2006 af Sannaen (Slettet)
Okay ! (:
Jo det forstår jeg godt nu... udtrykkes skulle jo bare vendes lidt rundt .
1000 tak for din behjælpsomhed !
Jo det forstår jeg godt nu... udtrykkes skulle jo bare vendes lidt rundt .
1000 tak for din behjælpsomhed !
Skriv et svar til: find den manglende
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
