Matematik
Virkelig brug for hjælp angående ligninger!
29. november 2006 af
Skat1 (Slettet)
Jeg har et stort problem , jeg vil gå på gymnasiet efter 9. klasse , men min lærer siger at det ikke sikkert jeg kan komme der ind, får 6 i matematik:
Jeg ved godt hvordan man reger f.eks. 15+2x=32
men så f.eks. 8+4+=16-2x har jeg helt glemt hvordan man regner det ud. Håber nogle af jer vil hjælpe, det ville være en stor hjælp.
på forhånd tak !
Jeg ved godt hvordan man reger f.eks. 15+2x=32
men så f.eks. 8+4+=16-2x har jeg helt glemt hvordan man regner det ud. Håber nogle af jer vil hjælpe, det ville være en stor hjælp.
på forhånd tak !
Svar #2
29. november 2006 af Gold-digga (Slettet)
Angående det med gym efter folkeskolen, så fik jeg faktisk 6 i matematik , da det gik helt galt den den. Jeg går på Gymnasiet nu, og har matematik på A! Så det tror jeg nok du kan, så vidt jeg ved!
Svar #3
29. november 2006 af Gold-digga (Slettet)
Angående det med gym efter folkeskolen, så fik jeg faktisk 6 i matematik , da det gik helt galt den den. Jeg går på Gymnasiet nu, og har matematik på A! Så det tror jeg nok du kan, så vidt jeg ved!
Svar #4
29. november 2006 af Gold-digga (Slettet)
Ja.. ups.. det skulle ikke lige havde stået 2 gange!
Skriv et svar til: Virkelig brug for hjælp angående ligninger!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
