Matematik

Diff. Ligning

02. december 2006 af 3700-Line (Slettet)
Bestem den funtion f, der er løsning til differentialligningen:

dy/dx=e^-2y
og som opfylder, at f´(2)=5.

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2006 af Lurch (Slettet)

du skal have fat i separation af de variable,
dy/dx=e^-2y
1/(e^-2y) dy = dx

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2006 af Duffy

dy/dx = e^(-2y)


e^(2y)dy = dx


S(e^(2y))dy = Sdx


1/2 * e^(2y) = x + k


... well, prøv nu selv videre...


Skriv et svar til: Diff. Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.