Matematik

Har brug for hjælp. Meget.

03. december 2006 af træning (Slettet)
Jeg skal lave opgave 229, 231 og 232 på dette link
[http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=14979]

Er der ingen som vil hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2006 af iB (Slettet)

Det er alle sammen beregninger på retvinklede trekanter. Det betyder, at du typiske har 4 små formler at vælge i mellem, når du skal regne på disse: Pythagoras, og sinus-, cosinus- og tangens-relationen for retvinklede trekanter. Fælles for alle disse 4 formler, er at de har 3 variabler, så ved at kende 2, kan man finde den sidste. Find disse formler i din bog, og læs lidt om dem, hvis du er i tvivl.

I 229 a) skal du starte med at bruge tan. Lig mærke til, at du kun skal bruge halvdelen af de 8 meter, for at have en retvinklet trekant at regne på.

Prøv selv, og spørg evt igen.

Svar #2
03. december 2006 af træning (Slettet)

Opgave a har jeg fundet frem til.

Men kan du hjælpe mig med opgave 229b?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2006 af iB (Slettet)

Efter at have fundet ud af dette bare er deltråd af alt dit spam, er det lige før jeg ikke gider. STOP DET SPAM!

Uanset: Kan vi blive enige om, det er et tilfælde hvor rumfanget findes ved at gange et areal med en "højde"? Hvis jeg nu fortæller, at "højden" du skal bruge, er længeden på huset (dvs 16m), hvilket areal tror du så, du skal bruge til at finde rumfanget?

Svar #4
03. december 2006 af træning (Slettet)

#3 undskyld!

Jeg vil sige: 8*2,3*0,5 = 9,2 og herefter gange 9,2 med 16 - kan dette passe?

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2006 af iB (Slettet)

Ja, det lyder meget fornuftigt.

Svar #6
03. december 2006 af træning (Slettet)

Okay, tak for hjælpen. Vil du hjælpe mig med to andre opgaver?

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. december 2006 af John_bong (Slettet)

Helt ærligt. Selv er jeg ikke så god til at møde til timerne i skolen engang i mellem hvilket resultere i noget stof jeg selv må læse mig til.

Jeg vil gå ud fra du går i 1.g eller måske 1.hf

Dette er super enkelt.. 30 minutters læsning i din mat bog vil hjælpe dig 100 gange mere end os!

Og så står du også og kan dette til eksamen!

Held og lykke

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. december 2006 af John_bong (Slettet)

og formlen for arealet er A = ½h * g

Hvis du har 2 af tingene kan du altid finde den sidste sårledes

AREAL = ½h * g

F.eks

10cm = ½h * 4

Så kan man sætte det op som en isolering og sætte det man skal bruge til at stå alene ( i dette tilfælde ½h )


Skriv et svar til: Har brug for hjælp. Meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.