Matematik
Integration
07. december 2006 af
oxidation (Slettet)
Hejsa.
er ikke sikker på, at jeg har regnet rigtigt?
S((2cos(x)/2+sin(x))dx=2S(1/t)dt = 2*ln(2+sin(x))+k
t=2+sin(x) => dt/dx=sin(x) <=> dt=sin(x)dx
er det rigtigt regnet af mig?
er ikke sikker på, at jeg har regnet rigtigt?
S((2cos(x)/2+sin(x))dx=2S(1/t)dt = 2*ln(2+sin(x))+k
t=2+sin(x) => dt/dx=sin(x) <=> dt=sin(x)dx
er det rigtigt regnet af mig?
Svar #1
07. december 2006 af Lurch (Slettet)
Dit resultat er rigtigt, men din opskrivning af t og dt er forkert
t = 2 + sin(x)
dt/dx = cos(x) <=> dx = dt/cos(x)
t = 2 + sin(x)
dt/dx = cos(x) <=> dx = dt/cos(x)
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
