Matematik

Kasse

12. december 2006 af p-forever (Slettet)
Hej, jeg har følgende opgave for, og håber, at I kan hjælpe mig med de problemer jeg har.

http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=16495

Altså når jeg skal udtrykke kassens overflade og rumfang ved x og y, er det så:



y * x + x * y + x * x * 2 ?




På forhånd tak.

Svar #1
12. december 2006 af p-forever (Slettet)

Hov, forkert link.

http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=16499

Svar #2
12. december 2006 af p-forever (Slettet)

Ja, nu forstår jeg ikke hvorfor den ikke virker, men kan ikke ikke sætte resten af linket, nemlig aid=1&pid=2&loadid=16499 når i har trykket på linket, da det ikke virker på den anden måde. Underligt.

På forhånd tak ;)

Svar #3
12. december 2006 af p-forever (Slettet)

Ja, nu forstår jeg ikke hvorfor den ikke virker, men kan I ikke sætte resten af linket, nemlig aid=1&pid=2&loadid=16499 når i har trykket på linket, da det ikke virker på den anden måde. Underligt.

På forhånd tak ;)

Svar #4
12. december 2006 af p-forever (Slettet)

Ja, nu forstår jeg ikke hvorfor den ikke virker, men kan I ikke sætte resten af linket, nemlig aid=1&pid=2&loadid=16499 når i har trykket på linket, da det ikke virker på den anden måde. Underligt.

På forhånd tak ;)

Svar #5
12. december 2006 af p-forever (Slettet)

Hov :P

Skriv et svar til: Kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.