Kemi
RAPPORT IMORGEN! - organiske Chlorforbindelser
12. december 2006 af
Liiinee (Slettet)
Vi ser på reaktionen:
foton + O2 -> 2O
Anvend bindingsenthalpien O=O og vis, at bølgelængden skal være mindre end 242 nm.
Hvordan skal jeg gøre det?
siger man:
foton + O2 -> O=O ????+
_________________________________________________________
Hilsen liine
foton + O2 -> 2O
Anvend bindingsenthalpien O=O og vis, at bølgelængden skal være mindre end 242 nm.
Hvordan skal jeg gøre det?
siger man:
foton + O2 -> O=O ????+
_________________________________________________________
Hilsen liine
Skriv et svar til: RAPPORT IMORGEN! - organiske Chlorforbindelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
